foto

Yeong-ji Park

  • nar. 10.3.1951 (68 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Da jaldoil geoya (TV seriál)
2014 Gaegwachunsun (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2013 Deo isangeun mot chama (TV seriál)
Hooayoo (TV seriál)
Nae yeonaeui modeungeot (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Ssain (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Hobakggot soonjung (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
Mangsulyijima (TV seriál)
Miwodo dashi hanbeon (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
Nalaoreuda (TV seriál)
Yi San (TV seriál)
2006 Naesarang motnanyi (TV seriál)
Youngaesomun (TV seriál)
마이 러브 (TV seriál)
2005 Byeonhosadeul (TV seriál)
Haebyeoneuro gayo (TV seriál)
2004 Naui sumeun sarang (TV seriál)
Pariui yeonin (TV seriál)
2003 Cheongookeui gyedan (TV seriál)
Daejanggeum (TV seriál)
Mooinshidae (TV seriál)
Taeyangui namjjok (TV seriál)
2002 Hyunjungah saranghae (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
Sangdo (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 Miseuteo Q (TV seriál)
Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)
1989 Pa Mun (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Dokumentární

2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace