foto

Oleg Zamjatin

  • nar. 16.12.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ljubiť i veriť (TV film)
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)
2010 Ně skažu
2008 Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Udivi meňa (TV film)

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Drugaja ja (TV seriál)
Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
2015 Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Čudo (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky