foto

Olivia Gräser

  • nar. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dans Le Jardin Du Nil
2011 Okno do léta
2010 Unkraut im Paradies
2007 Das Gelübde (TV film)

TV seriály

2019 Kobra 11 (TV seriál)
Strážci z Engonie (S24E16)
2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Kraut für alle Fälle (S14E04)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Das Wartezimmer (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Das Recht zu leben (S07E09)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky