foto

Sarah Jayne Dunn

  • nar. 25.9.1981 (37 let)
    Leigh, Velký Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Temný rytíř
2003 Brookside: Unfinished Business

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2001 Hollyoaks: Movin' On (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace