foto

Samantha Munro

  • nar. 19.10.1990 (28 let)
    Oshawa, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Her Stolen Past (TV film)
2016 Journey Back to Christmas (TV film)
2015 Brooklyn
The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2012 Secrets of Eden (TV film)
2011 Bend, The
2010 Trigger
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)

TV seriály

2016 Between (TV seriál)
Extraction (S02E04)
Hope (S02E03)
Us vs. Them (S02E02)
další epizody (4)
2015 Between (TV seriál)
Love Hurts (S01E04)
Crossing Lines (S01E03)
Who's the Boss? (S01E02)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Na očích (S02E06)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Access Hollywood Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace