foto

Andrej Fomin

  • nar. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Moděl sčastlivoj žizni (TV film)

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Žemčužina iz kosmosa (E20)
2016 Murka (TV seriál)
Nauči meňa žiť (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Žizněnnyje obstojatělsva (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky