Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během války v Sýrii byl 24. 11. 2015 sestřelen v blízkosti syrsko-turecké hranice tureckou F-16 ruský bitevník Su-24. Zásah raketou vzduch-vzduch osádka ruského stroje přežila a podařilo se jí úspěšně katapultovat. Na oba bezmocné a na padácích vysící letce byla zahájena ze země zuřivá palba. Pro ruské speciální jednoky tak  začal závod s časem, protože i nepřítel se snažil k letcům dostat jako první. Tento film volně rekonstruuje události před a po incidentu. (Big Bear)

(více)

Recenze (14)

FildasCZ 

všechny recenze uživatele

Tak :D Rusáci nesmrtelní hrdinové, jako to dělají Amíci ve svých filmech, kde záporaci jsou zas Rusáci... Tady bohužel chybí to vykreslení, že to jsou opravdu darebáci spíš to tady vypadá, jak nějací žoldáci z USA :) A to se jim nepovedlo. Jestli je chtěli vykreslit špatně.. Efekty někde dobré, ale až mi bylo blbě z toho, jak enámic stříli slepejma a oni je tam kosí, jak kdyby se nic nedělo.   Nesloužím Rusku žiju por Rusko až nechutně propagandistiký film,  kdy herec musel mít na výber bud a nebo,. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Mistrovské dílo novodobé sovětské propagandy, které je třeba posuzovat práv v kategorii propaganda, až potom jako letecko-válečný film. Letecké scény jsou moc pěkné, je vidět po všech stránkách podpora letectva a Strany. Pozemní bojové scény ucházející, o Sýrii toho moc není, a je to zajímavý pohled druhé strany v tomto ohledu. Ostatní dějové linie snímek vhodně doplňují, není co vytknout. Podepsán: Dr. Goebbels mladší. 80%. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Taxem si včera říkal, jestli se podívat na nový válečný počin Sojuzmultfilmu Nebo, nebo ne. Nakonec jsem si to já nebožák pustil a můžu vám sdělit, že pokud byste měli v divácké krizi podobné dilema, tak určitě, kurva, Nebo ne! Nebolelo by tolik, kdybych si místo toho třeba vrtal nebozezem pravé varle, nebo tak… Jedná se totiž o patetickou propagandistickou sračku pro kvocientně atrofované hospodyňky á la Pekingvůd o tom, jak hrdinní, morálně dokonale ukotvení, něžní, citliví a za všech okolností filantropičtí pyjonýři z Rudé armády, převzorní otcové, synové, manželé, bratři, kamarádi a soudruzi, bezelstně osvobozují tentokráte Sýrii od hnusných tenoristů z Alkájdy a jejich ještě hnusnějších amerických přisluhovačů. Asi 15 minut vcelku slušně vypadajících bojových scén tu většinu hrací doby plave ve strojeném žluklém výtoku jakože patriotistických a rodinných hovnot, scénicky i dialogově působících asi jako ta nejkýčovitější a nejdebilnější reklama na účinný odstraňovač skvrn ze srpů a kladiv, které k totální lobotomii schází snad už jen v chumlech těch prkenných árijských fuckanů ladně pobíhající žlutoskvoucí labradoři nebo v koších na prádlo povahově dokonalých a chápajících manželek všech těch sociálně angažovaných, veskrze obětavých, kosmeticky skvostně pěstěných a rozkokošně nagelovaných modrookých krasnoarmějců ležící měkoučká, svěže vonící a infantilně žvatlající plyšová mrdka - Klálíšek Azurit. A když zde teď vidím tu záplavu čtyř a pětihvězd, přemýšlím, jestli si taky neprohnat frontální lalok deseticentimetrovou jehlou, abych příště lépe zapadnul. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Rovnou jsem si řekl, že se zkusím odprostit od propagandy která mě tu čeká a posoudím čistě akční a vizuální stránku. Ta se mimochodem velice povedla, dosahuje špičkové úrovně a jelikož nejsou akční scény přehnaně přeplácány vizuálními efekty, vše působí hodně dobře a realisticky. Bohužel propagandistická dějová linka je tak extrémně silná a tak hrozně se zde tlačí na pilu, že to mé hodnocení muselo ovlivnit a to poměrně podstatně. Ale jsem rád že jsem ten film viděl, hned po shlédnutí mě film donutil vyhledat si skutečné informace a dozvědět se něco nového o tomto konfliktu... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jsou americke vojenske propagandisticke filmy, cinske a Ruske. Tato detska pohadka o tzv. arabskem jaru je takovy rusky Rambo 4. Postavy jsou jen bud cerne, nebo bile. Dotrpel bych to do konce, ale kdyz se divate s lahvi rumu,zacne to byt zabavne. Zvlast ve svetle soucadne ukrajinsko - ruske valky , kde se "nejlepsi armada na svete" pekne ztrapnila.Jsou tu same banality , dramaturgicky je to hrozne. Vsechem filmovy cas si privlastnil hrdina Petrenko. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama