foto

Jevgenij Nikitin

  • nar. 10.8.1957 (62 let)
    Furmanov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Opjať zamuž (TV film)
Večnoje svidanije (TV film)
Vselenskij zagovor
2015 The Code of Cain
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
2012 Ja jego slepila (TV film)
Pover, vsjo budět chorošo... (TV film)
Zolotyje nožnicy (TV film)
2009 Atentát na Stalina (TV film)
2007 SMERŠ: Smrt špiónům
2006 Poslední obrněný vlak
2001 Podari mně lunnyj svět
1998 Kontrakt so smerťju
1992 Věrnyj Ruslan (TV film)
1983 Dech bouře
Výrostci
1982 Oslí kůže

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (S01E06)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Vyjti zamuž ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (5)
2014 More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pepel (S07E03)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Inkvizitor (E03)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Děrevenskaja istorija (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Mesť dlja zvezdy (S01E30)
2010 Žurov (TV seriál)
Gluchar (S02E05)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Ukol vetěrinara (E04)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
2004 Karusel (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Svidětěl zaščity (E16)
S Novym godom (E08)
Pobeg (E06)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky