foto

Vincent Beck

  • nar. 15.8.1924
    Manhattan, New York, USA
  • zem. 24.7.1984 (59 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Mstitelé
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Palebná síla
1969 Immortal, The (TV film)
1968 Bamboo Saucer, The
Don't Just Stand There!
The Pink Jungle
1967 Scorpio Letters, The (TV film)
The Spy in the Green Hat
1964 Santa si podmaňuje marťany

TV seriály

1975 The Invisible Man (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace