foto

Hiroši Kondó

  • nar. 9.8.1928
  • zem. 8.9.2010 (82 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Onna roku čóme: Micu no adži
Surónin makaritóru: Akacuki no šitó (TV film)
1981 Rengo kantai
1980 Kaičóon
Port Arthur
1977 Beauty Pair: Makkana seišun
Džingi no kósó
1976 Mutóken: Bóko gekisacu!
1975 Džicuroku sanokuen džiken: Džikó seiricu
Džingi no hakaba
Odsouzená Střela
Wakai kizokutači: 13 kaidan no maki
Wolfguy: Moeru ókami otoko
1974 Jadžúši subeši: Fukušú no mechanic
Lubangtó no kiseki: Rikugun Nakano gakkó
Onna hissacuken
1973 Džicuroku andógumi: Šúgeki hen
Kaigun Jokosuka keimušo
Kjófu džoši kókó: Bókó rinči kjóšicu
Šikima ókami
1972 Kogaraši mondžiró
1971 Bakuto kirikomitai
Bórjokudan saibusó
Džuhjó elegy
Gorocuki mušuku
Hiroku Nagasaki onnaro
Seidžuku
1970 Harenči gakuen: Šintai kensa no maki
Nippon saidai no kaojaku
1969 Anego
Bakuto mudžó
Burai barase!
Jakuza hidžóši: Keimušo kjódai
1968 BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Nemuri Kjóširó: Onna džigoku
Sanbiki no akutó
1967 Fudžimina aicu
Gjangu no teió
Kimi wa koibito
Koi no highway
Sošiki bórjoku
Wakai ojabun senrjú hada
Zoku sošiki bórjoku
1966 Anata no inoči
Boss wa ore no kendžú de
Nihon kjókakuden: Ketto Kanda macuri
Šin júkjóden
1965 Ai šinagara no wakare
Iki ni kanzu
Inoči širazu no rokudenaši
Otoko no monšó: Kenka kaidó
Otoko no monšó: Ruten no okite
Tosei ičidai
Čiči to musume no uta
1964 Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Kendžú zankoku monogatari
Otoko no monšó: Hana to nagadosu
Otoko no monšó: Kenkadžó
Rudá vražedná touha
Spy Nakano gakkó: Kokuseki no nai otokotači
Tekkaba jaburi
1963 Aoi sanmjaku
Eden no umi
Habu no minato
Ore wa džigoku no butaičó
Otoko no monšó
Otoko no monšó: Fú'un futacu rjú
Wakai Tókjó no jane no šita
Zoku Otoko no monšó
1962 Ai to ši no katami
Džigoku no joru wa makka da ze
Hana to rjú
Hitori tabi
Jume ga ippai abarenbó
Kita kikó jori: Wataridori kita e kaeru
Kumo ni mukatte tacu
Sugata naki cuisekiša
Wakamono ni jume ari
Zerosen kurokumo ikka
1961 Arigataja buši: A, arigataja, arigataja
Daiheigen no otoko
Daišinrin ni mukatte tacu
Dekanšo fúraibó
Ginza senpúdži: Araši ga ore o jonde iru
Ható o koeru wataridori
Kaze ni sakarau nagaremono
Kidó sósahan: Himicu kaiinšó
Kidó sósahan: Wana no aru mači
Kuroi kizuato no blues
Kusa wo karu musume
Kógendži
Suketto kagjó
Tokyo night
Šokei zen'ja
1960 Akai júhi no wataridori
Boku wa naičičči
Džamamono wa kese
Eijú kóhosei
Hakugindžó no taikecu
Ippiki ókami
Jakuza sensei
Kari wa kaesu ze
Kutabare gurentai
Kučibue ga nagareru minatomači
Ore no kokjó wa western
Ore wa damasarenai
Seinen no ki
Tókjó no abarenbó
Umi wa džódži ni kakero
1959 Abaširi bangaiči
Ankoku no rjoken
Dynamite ni hi o cukero
Džigoku no magarikado
Hatoba no muhómono
Jogiri no kúkó
Kizucukeru jadžú
Mugon no rantó
Nangoku Tosa o ato ni šite
Nirendžú no tecu
Otoko ga inoči o kakeru toki
Ten to či o kakeru otoko
Tóbóša
Šimizu no abarenbó
1958 Aišú no kósokudóro
Ama no ganšó
Ankokugai no bidžo
Ašita o kakeru otoko
Džigoku no wana
Jadžúgun
Joru no ókami
Kiri no naka no otoko
Kurenai no cubasa
Kódžó no cuki
Majaku sangó
Miren no hatoba
Unga
Široi akuma
1957 Hačidžikan no kjófu
Kunin no šikeišú
Kurotta kankei
Mebana
Nevlastní bratři
Radžo to kendžú
Saigo no tocugeki
Suaši no musume
Towa ni kotaezu
Tóge
1956 Gin šindžú
Kurutta kadžicu
Nerawareta otoko
Nikutai no micuju
Okinawa no tami
Tonari no jome
1955 Haha naki ko
Izumi e no miči
1954 Hanran
Stoka
1953 Anatahan
Hanajome no seiten
1951 Ši no dangai

TV seriály

1985 Kage no gundan IV (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1974 Kizu darake no tenši (TV seriál)
1970 Harenči gakuen (TV seriál)

Dokumentární

1954 Kjófu no kábindžú

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace