foto

Paul Bogart

  • nar. 13.11.1919
    Harlem, Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 15.4.2012 (92 let)
    Chapel Hill, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 The Heidi Chronicles (TV film)
1994 Dar lásky (TV film)
1992 Broadway Bound (TV film)
Last Mile, The (TV film)
1988 Mučivá láska
1987 Power, Passion and Murder (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (TV film)
1986 Strašidlo Cantervillské (TV film)
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1982 Shady Hill Kidnapping, The (TV film)
Weekend (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
1979 You Can't Take It with You (TV film)
1976 War Widow, The (TV film)
1975 Easter Promise, The (TV film)
Mr. Ricco
Winner Take All (TV film)
1974 Double Solitaire (TV film)
Memory of Two Mondays, A (TV film)
Tell Me Where It Hurts (TV film)
1973 Class of '44
Thanksgiving Treasure, The (TV film)
1972 Cancel My Reservation
House Without a Christmas Tree, The (TV film)
Look Homeward, Angel (TV film)
1971 In Search of America (TV film)
Švindl
1970 Day Before Sunday, The (TV film)
Rozlícené posluchárny
1969 Sestřička
Shadow Game (TV film)
1968 Kiss Me Kate (TV film)
1967 Mark Twain Tonight! (TV film)
1966 Enemy of the People, An (TV film)
Evening Primrose (TV film)
Three Sisters, The
1959 Ten Little Indians (TV film)
1958 Hansel and Gretel (TV film)

TV seriály

1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Dumplings, The (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
1958 Brains & Brawn (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace