foto

Justus Addiss

  • nar. 23.6.1917
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.10.1979 (62 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 El magnifico extranjero
1958 Cry Baby Killer

TV seriály

1967 The High Chaparral (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
No Time Like the Past (S04E10)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Rip Van Winkle Caper (S02E24)
The Odyssey of Flight 33 (S02E18)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
1957 The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Night of the Execution (S03E13)
Miss Paisley's Cat (S03E12)
The Indestructible Mr. Weems (S02E37)
další epizody (7)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Safe Conduct (S01E21)
A Bullet for Baldwin (S01E14)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Salvage (S01E06)
Crusader (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace