foto

Stein Johan Grieg Halvorsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Jedné noci v Oslu
2013 Mormor og de åtte ungene
Tina & Bettina - The Movie
2011 Král curlingu
2008 Kurt strašně zuří
2003 Lille frk Norge
2000 De 7 dødssyndene
Hovmod

TV seriály

2019 Lik meg (TV seriál)
Venner (S02E10)
Problembarn (S02E09)
Luna 13 år (S02E08)
další epizody (10)
2018 Lik meg (TV seriál)
Ekte venner? (S01E10)
Ærlig (S01E09)
Ingenting å feire (S01E08)
další epizody (10)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (12)
2017 Grenseland (TV seriál)
Hans Olavs hemmelighet (E08)
Josefs sjanse (E07)
Millas fremtid (E06)
další epizody (8)
Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Boj (TV seriál)
Kampen for Sara (S02E13)
Kampen mot kvisa (S02E12)
Kampen for videokvelden (S02E11)
další epizody (13)
2013 Boj (TV seriál)
Kampen for kjærligheten (S01E13)
Kampen mot matteprøven (S01E12)
Kampen om leggetid (S01E11)
další epizody (13)
2012 NAV, Norway (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Dokumentární

2018 Munch i helvete
2014 Ida's Diary

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky