foto

Mie Suzuki

  • nar. 20.6.1958 (61 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eiga Crayon Šin-čan: Bakumori! Kung-Fu Boys – Rámen tairan
Gekidžóban Wakaokami wa šógakusei!
2016 Colorful nindža Iromaki
2015 Eiga Čibi Maruko-čan: Italia kara kita šónen
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
2007 Crayon Šin-čan: Araši o jobu utau kecu dake bakudan!
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
2001 Crayon Šin-čan: Araši o jobu mórecu! Otona teikoku gjakušú
Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu!
2000 Crayon Šin-čan: Araši o jobu Jungle
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
Čikjú ga ugoita hi
1996 Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
Eiga Nintama Rantaró
1995 Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
1992 Čibi Maruko-čan: Wataši no suki na uta
1991 Jungle Wars
Kidó senši Gundam F91
Ozanari Dungeon: Kaze no tó
1990 Čibi Maruko-čan
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
1986 Hokuto no ken

TV seriály

2018 Wakaokami wa šógakusei! (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
Šin Koihime musó (TV seriál)
2008 Džigoku šódžo: Micuganae (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
2000 Njani ga Njandá njandá kamen (TV seriál)
1998 Haruniwa ie no sanninme (TV seriál)
1997 Cutey Honey Flash (TV seriál)
1995 Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
1991 Marude Dameo (TV seriál)
Šónen Ašibe (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Čibi Maruko-čan (TV seriál)
1989 Magical Hat (TV seriál)
Sally, malá čarodejnice (TV seriál)
1988 Meimon! Daisan jakjúbu (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
1986 Ganbare! Kickers (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)
Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)
1982 Minami no nidži no Lucy (TV seriál)
Nindžaman Ippei (TV seriál)
1981 Maiččing Mačiko-sensei (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1969 Mórecu Ataró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace