foto

Peter Burger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Field Punishment No.1 (TV film)
2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)
2010 V krvi je pravda (TV film)
2009 Until Proven Innocent (TV film)
2007 The Tattooist
2002 Turangawaewae

TV seriály

2019 Straight Forward (TV seriál)
Tæt på (E06)
Velgørenhed starter i hjemmet (E05)
2017 Power Rangers Ninja Steel (TV seriál)
2015 When We Go to War (TV seriál)
2013 Harry (TV seriál)
2008 Burying Brian (TV seriál)
2007 Rude Awakenings (TV seriál)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2003 Hard Out (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
The Strip (TV seriál)

Dokumentární

2019 Erebus: Operation Overdue (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Erebus: Operation Overdue (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky