foto

Ago Anderson

  • nar. 8.4.1972 (47 let)
    Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klassikokkutulek 3: Ristiisad
2018 Třídní sraz po estonsku 2
2017 Rohelised kassid
Svingerid
2016 Polar Boy
Třídní sraz po estonsku
2014 Vandenõu (studentský film)
2012 Estonka v Paříži
2011 Rotilõks
2008 Strom přání
2006 Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas
2005 Malev
Obchůdek snů
2002 Nimed marmortahvlil
Pääsemine

TV seriály

2017 Lillepood (TV seriál)
2012 Ment (TV seriál)
2010 Riigimehed (TV seriál)
2009 Kättemaksukontor (TV seriál)
2008 Tuulepealne maa (TV seriál)
2006 Kelgukoerad (TV seriál)
Ohtlik lend (TV seriál)
1995 Wikmani poisid (TV seriál)
1993 Õnne 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace