foto

Claudette Maillé

  • nar. 11.11.1964 (55 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Perdida
2018 Hasta que la boda nos separe
2017 Bruma
2016 Treintona, Soltera y Fantástica
2015 Sopladora de Hojas
2014 Huérfanos
Obediencia Perfecta
Tiempos felices
2013 Sobre ella
Tlatelolco, Verano de 68
2012 Colosio: El asesinato
Las lágrimas
Última muerte, La
2008 Nesio
2007 Quemar las naves
2006 Kilómetro 31
Solo Dios sabe
2001 Caras de la luna, Las
2000 Crónica de un desayuno
Než se setmí
1999 Mirada de la ausencia, La
1998 Bajo California: El límite del tiempo
1996 El timbre
Sucesos distantes
1995 Detrás del dinero (TV film)
Hilito de sangre, Un
1994 Novia que te vea
1993 Fray Bartolomé de las Casas
1992 Jako voda na čokoládu
1991 Ciudad de ciegos
Jen s tvým partnerem
No quiero discutir
1989 Muerte es un lugar solitario, La

TV seriály

2019 Hranice únosnosti (TV seriál)
La única constante es el cambio (E11)
La foto (E10)
El camino del periodista (E09)
další epizody (11)
Květinový dům (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
2018 Falco (TV seriál)
2016 La Doña (TV seriál)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Anděl propasti (S03E08)
Spravedlivý (S03E07)
Stráně spásy (S03E06)
další epizody (8)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Minondo, Los (TV seriál)
Věznice Capadocia (TV seriál)
A jeho smrt oplakávat budou všechny národy (S02E13)
Třetí část moře se proměnila v krev (S02E12)
A třetího dne vstal z mrtvých (S02E11)
další epizody (8)
2009 XY. La revista (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
1998 Yacaranday (TV seriál)
1997 Gente bien (TV seriál)
1995 Retrato de familia (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky