foto

Gene R. Kearney

  • nar. 2.3.1930
    New York City, USA
  • zem. 4.11.1979 (49 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1964 Monster Of Camp Sunshine, The

TV seriály

1975 Switch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

1971 Love It or Leave It

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Crime Club (TV film)
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Return of Charlie Chan, The (TV film)
1972 Noc králíků
1968 Man Called Gannon, A
1967 Games
How I Spent My Summer Vacation (TV film)

TV seriály

1979 Eischied (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)

Dokumentární

1971 Love It or Leave It

Režijní filmografie

TV seriály

1979 Eischied (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)

Dokumentární

1971 Love It or Leave It

Herecká filmografie

TV seriály

1970 Night Gallery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace