foto

Michail Vaskov

  • nar. 3.1.1956 (63 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Čestné pionýrské
2004 Bez rozkazu
Řidič pro Věru
1993 Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1989 Utoli moja pěčali
1988 Klad (TV film)
1987 Džek Vosmjorkin, amerikaněc
1985 Váš oddaný...
1982 Bez příčiny
1980 Ty dolžen žiť
1979 Zoluška
1978 Ošibki junosti
Vas ožidajet graždanka Nikanorova
1977 Maminko, jsem živ
Muž jak se patří
Nepřátelé
1976 Gorožaně
1975 Afoňovo zmoudření

TV seriály

2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Sosedi (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Něsčastnyj slučaj (S03E17)
Sladkaja žizň (S03E10)
další epizody (8)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Nasledniki (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (20)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (24)
2010 Medvežij ugol (TV seriál)
2009 Princessa i niščenka (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Slučaj na turbaze (S02E05)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Vtoraja žizň (S03E06)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Syščiki (TV seriál)
Kilki v tomatě (S05E06)
Molčalivoje soglasije (S05E05)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky