foto

Alexandr Barinov

  • nar. 4.6.1962 (57 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Věra
2011 Dům větru
2007 Tak ně byvajet (TV film)
2000 Ljubov do groba
1996 Naučnaja sekcija pilotov
1991 Jatrinskaja vědma
Ljuk
1990 Naša dača
1989 Katala
1988 Za vsjo zaplačeno (TV film)

TV seriály

2017 Perekaty suďby (TV seriál)
2015 Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2013 Umnik (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Zoloto (S01E09)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vizit damy (S01E11)
Pjatnickij (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Dělo o DTP (E08)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Čas Volkova 4 (TV seriál)
Šachta (TV seriál)
Istok (E16)
Variant "Omega" (E15)
Puť k spaseniju (E14)
další epizody (16)
Gluchar (TV seriál)
Něljudi (S03E08)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
2009 Kaťa (TV seriál)
Kotovskij (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Propasť (S02E01)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Slučaj na turbaze (S02E05)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Koněc sveta (TV seriál)
2005 Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace