foto

Tomoki Kobajaši

  • nar. 6.12.1969 (49 let)
    prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Steins;Gate: Ōkōbakko no Poriomania

TV seriály

2018 Takunomi. (TV seriál)
2017 Seiren (TV seriál)
2016 Hundred (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
2013 Hataraku maó-sama! (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
2009 Tears to Tiara (TV seriál)
2007 Sola (TV seriál)
2006 Utawarerumono (TV seriál)
2005 Futakoi Alternative (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
2004 Rozen Maiden (TV seriál)
2002 Chobits (TV seriál)
Galaxy Angel A (TV seriál)
Galaxy Angel Z (TV seriál)
Šičinin no Nana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky