foto

Pavel Kuzin

  • nar. 25.10.1973 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ochránci
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2007 Sluha Jeho Veličenstva

TV seriály

2017 Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
2016 Krylja (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S06E11)
Bratstvo volkov (S06E07)
Zachvat (S06E02)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Čas Volkova 4 (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
2006 Soldaty 6 (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace