foto

Uwe-Detlev Jessen

  • nar. 2.10.1931 (88 let)
    Wismar, Mecklenburg-Schwerin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Die Brandstiftung (TV film)
Ohnsorg Theater - Der Oleanderpapagei
Theaterdonner (TV film)
1994 Die Lokalbahn (TV film)
1990 Alter schützt vor Liebe nicht (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1987 Künstler, König und Modell (TV film)
1986 Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Der Haken (TV film)
Der Sohn des Schützen (TV film)
1982 Das Graupenschloß (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1980 Nicht verzagen, Trudchen fragen
Salz und Brot und gute Laune
Solo für Martina (TV film)
1979 Die Ringe aus Zinn (TV film)
Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Ein Bums wirkt manchmal Wunder (TV film)
1976 Was kostet Martin die Welt? (TV film)
1975 Requiem für Hans Grundig
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
1969 Čas žít
1968 Die Heirat (TV film)
1967 Der Querkopf (TV film)
Der Regenbogen (TV film)
Gefrorenen Blitze, Die
Wendeleit ist wieder da (TV film)
1966 Stützen der Gesellschaft (TV film)
1965 Berlin um die Ecke
1964 Die Goldene Gans
Rozdělené nebe
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Mordaffäre Molitor (TV film)
1962 Das Stacheltier - Das große Geheimnis
Die aus der 12b
Eva und der neue Adam (TV film)
1961 Das Stacheltier - Das kleine und das große ABC
Die Salinis (TV film)
Schatten eines Mädchens (TV film)
1960 Die Lawine (TV film)

TV seriály

1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Stopy na silnici (E55)
1974 Aber Vati! (TV seriál)
1973 Prokurátor má slovo (TV seriál)
A co když řeknu ne? (E32)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Mimo společnost (E18)
1968 Cesty (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Strafsache Anker (E10)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Divadelní záznam

2001 Ohnsorg Theater - Der Goldene Anker (divadelní záznam)
2000 Ohnsorg Theater - Der letzte Wille (divadelní záznam)
1998 Ohnsorg Theater - Frau Sperlings Raritätenladen – Bilder machen Leute (divadelní záznam)
1997 Ohnsorg Theater - Der verflixte Strumpf (divadelní záznam)
1996 Ohnsorg Theater - Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
1984 Martin Luther und Thomas Müntzer oder Die Einführung der Buchhaltung (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1961 Und das am Heiligabend (divadelní záznam)
Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1956 Das tolle Lamm (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
1981 Das tapfere Schneiderlein (TV film)
1980 Die Zauberuhr oder Tommi nimmt sich Zeit (TV film)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
Die Ringe aus Zinn (TV film)
1978 Černá, bílá a zlatá (TV film)
1977 Haydn v Londýně (TV film)
Spor o železnou tyč (TV film)
Wolf und die sieben Geißlein, Der (TV film)
1976 Reineke Fuchs (TV film)
1974 Die Geisterfalle (TV film)
Hausarrest (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)

TV seriály

1978 Schauspielereien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky