foto

Manos Katrakis

  • nar. 14.8.1908
    Kastelli Kissamou, Řecko
  • zem. 3.8.1984 (75 let)
    Athény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Cesta na Kytheru
1983 Ta hronia tis thyellas
1982 Tribulations de Manuel, Les (TV film)
1980 Eleytherios Venizelos: 1910-1927
O anthropos me to garyfallo
1978 Grito de mujer
O ilios tou thanatou
1974 I diki ton dikaston
1973 Oi prostates
1972 Antartes ton poleon
I Aliki diktator
1971 Katahrisis exousias
1970 Aftoi pou milisan me ton thanato
Esena mono agapo
I zougla ton poleon
Katigoro tous dynatous
Oratotis miden
1969 Filise me, prin fygeis gia panta
Gia tin timi kai gia ton erota
I sfragida tou Theou
I thysia mias gynaikas
Kakos, psyhros ki anapodos
Koureli tis zois
Kynigimeni prosfygopoula
O prosfygas
Ores agapis, ores polemou
1968 As me krinoun oi gynaikes
I kardia enos aliti
I leoforos tou misous
I lygeri
Jane Eyre
Tha kano petra tin kardia mou
To kanoni kai t' aidoni
1967 Kontserto gia polyvola
O Labiris enantion ton paranomon
Ti ki an gennithika ftohos
1966 Aharisti
Aihmalotoi tou pepromenou
Dakrya gia tin Ilektra
Eho dikaioma na s' agapo!
I exodos tou Mesolongiou
Mazi sou, gia panta
O katatregmenos
Sklavoi tis moiras
Tora pou fevgo ap' ti zoi
1965 Istoria mias zois
O epanastatis
O metanastis
Sparagmos
To bloko
1964 Diogmos
Enomenoi sti zoi kai sto thanato
Oi epikindynoi
Prodosia
To Homa vaftike kokkino
1963 Athoa i enohi?
Enas delikanis
Kokkina fanaria, Ta
O adelfos Anna
1962 Thriamvos
1961 Antigoni
Flogera kai aima
Synoikia to Oneiro
1954 Magiki polis - vyp.
O dromos me tis akakies
1953 Eva
1952 I floga tis eleftherias - vyp.
1948 Marinos Kontaras
1946 Katadromi sto Aigaion
Prosopa lismonimena
1932 Agapitikos tis voskopoulas, O

TV seriály

1974 Oi dikaioi (TV seriál)
1973 Astynomikes istories (TV seriál)

Dokumentární

1977 Alexandros o Megas - Anamesa stin istoria kai to thrylo - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky