foto

Sven-Åke Gustavsson

  • nar. 22.4.1951 (70 let)
    Skara, Skaraborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Amalimbo
Tjuvjägaren
2013 Ego
2011 Šimon a duby
2010 Olycksfågeln (TV film)
2007 Nový život
2003 Policajti
1990 Bulan
Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv

TV seriály

2020 Restaurant (TV seriál)
Sensommar (S04E04)
Högsommar (S04E03)
Midsommar (S04E02)
další epizody (4)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2003 De drabbade (TV seriál)
1999 Offer och gärningsmän (TV seriál)
Sally (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1991 Trappen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky