foto

Jan Holmquist

  • nar. 16.9.1947 (71 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poslední věta
2011 Šimon a duby
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
2006 Keillers park
2003 Odstřelovač
1996 Juloratoriet
1990 Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv

TV seriály

2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
2009 Muži z Blekingegade (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Familjen (TV seriál)
Olivia Twist (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
Insider (TV seriál)
Nya tider (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
1994 Håll huvet kallt (TV seriál)
1993 Den korsikanske biskopen (TV seriál)
Polisen och domarmordet (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1979 Mor gifter sig (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Dokumentární

1998 Homo Sapiens 1900 - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace