foto

Abby Gewanter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Exprezident Graves (TV seriál)
Not All Who Wander Are Lost (S02E09)
They Die Happier (S02E08)
In His Labyrinth (S02E02)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Through a Glass Gravely (S01E09)
TV Is the Shepard (S01E08)
Nothing Can Come of Nothing (S01E03)
2010 Glory Daze (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Seven (E08)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Hořké sladkosti (S01E08)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Lying Pig (E10)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky