foto

Horst Schönemann

  • nar. 19.1.1927
    Wuppertal, Preußen, Německá říše
  • zem. 14.6.2002 (75 let)
    Dresden, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Seine Kinder (TV film)
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
1961 Schatten eines Mädchens (TV film)
1958 Das Galgenspiel (TV film)

Divadelní záznam

1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1956 Das tolle Lamm (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky