foto

Grigorij Melikbekjan

  • nar. 15.12.1948 (70 let)
    Arménie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
1991 Noc na Zemi

TV seriály

2018 Ňaňka (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Salam Maskva (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Džekpot (S03E20)
Falšivki (S03E05)
2013 Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vizit damy (S01E11)
Pjatnickij (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Meč (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Staťja 134 (S06E02)
2008 Gluchar (TV seriál)
Syrnoje dělo (S01E13)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace