foto

Lemi Filozof

  • nar. 13.1.1983 (37 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 İstanbul Muhafızları: Ab-ı Hayat Çeşmesi
2017 Firardayız
2014 Aşk Oyunu
Stajyer Mafya
2013 Mc Dandik
2008 Recep Ivedik
2006 Tertemiz (TV film)
2004 Taksi (TV film)

TV seriály

2016 Hayat Sevince Güzel (TV seriál)
İstanbul Muhafızları (TV seriál)
2015 Kalbim Ege'de Kaldı (TV seriál)
2014 Şimdi Onlar Düşünsün (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
2009 Kız Kaçıran (TV seriál)
2008 Emret Komutanım (TV seriál)
Hepimiz Birimiz İçin (TV seriál)
2007 Fırtınalı Aşk (TV seriál)
Yasak Elma (TV seriál)
2006 Ümit Milli (TV seriál)
2005 Belalı Baldız (TV seriál)
Emret Komutanım (TV seriál)
2004 Zümrüt (TV seriál)
2003 En İyi Arkadaşım (TV seriál)
Esir Şehrin İnsanları (TV seriál)
Evli ve Çocuklu (TV seriál)
2002 Aslı ile Kerem (TV seriál)
Mihriban (TV seriál)
Sırlar Dünyası (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1996 Gurbetçiler (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Burada Laf Çok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky