foto

Konsťantyn Kostyšyn

  • nar. 15.10.1965 (55 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kazka pro hroši
2009 Žizň na dvoich
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
1997 Prijatěl pokojnika

TV seriály

2019 Tainy (TV seriál)
2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
2016 Pismo naděždy (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (9)
2013 Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Spasti ljuboj cenoj (S02E25)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Raritět (S05E96)
Podzemnyje turisty (S05E95)
Po cholodnym sledam (S05E94)
další epizody (85)
2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Železnyj rasčet (S04E80)
Prizrak povara (S04E79)
Veselčaki (S04E78)
další epizody (15)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Stažery (S04E60)
Postojalec iz nomera 208 (S04E59)
Bermudskij treugolnik (S04E58)
další epizody (46)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Osnovnoj instinkt (S03E99)
Obida (S03E98)
Něsostojavšijsja koncert (S03E96)
další epizody (70)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Utěčka (S02E48)
Služili dva tovarišča (S02E47)
Kassandra (S02E46)
další epizody (28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky