foto

Konsťantyn Kostyšyn

  • nar. 15.10.1965 (53 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kazka pro hroši
2009 Žizň na dvoich
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
1997 Prijatěl pokojnika

TV seriály

2019 Tainy (TV seriál)
2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
2016 Pismo naděždy (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Poceluj! (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Smerť špionam! (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Za vse těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace