foto

David Bickel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Pes, veverka a rybička Rybička (S01E20)
Matka, dítě a pozadí modrého ničemy (S01E18)
Orlí pírko, fazolový lusk a folkový šlágr (S01E10)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Mys Canaveral, Shrodingerova kočka a vlasy Cyndi Lauper (S01E08)
Terapeut, komiks a snídaňová klobása (S01E04)
2016 Nightcap (TV seriál)
2012 Malibu Country (TV seriál)
Motorcity (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2007 Dva z Queensu (TV seriál)
Single Spaced (S09E11)
Offensive Fowl (S09E08)
Brace Yourself (S09E06)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Ruff Goin' (S09E05)
Knee Jerk (S08E16)
Buggie Nights (S08E15)
další epizody (4)
2005 Dva z Queensu (TV seriál)
Sandwiched Out (S08E05)
Wish Boned (S07E17)
Gym Neighbors (S07E12)
další epizody (4)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Trash Talker (S06E18)
Dougie Houser (S06E12)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Dreading Vows (S06E04)
Dog Shelter (S05E23)
Queens'bro Bridge (S05E22)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Mentalo Case (S05E11)
Flash Photography (S05E08)
Mammary Lane (S05E05)
další epizody (5)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ticker Treat (S04E06)
Friender Bender (S04E04)
Swim Neighbors (S03E22)
další epizody (5)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Work Related (S03E10)
Strike Too (S03E06)
Surprise Artie (S02E19)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Sparing Carrie (S02E11)
Roamin' Holiday (S02E10)
Parent Trapped (S02E04)
další epizody (8)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Noel Cowards (S01E11)
Paternal Affairs (S01E05)
1997 Hiller and Diller (TV seriál)

TV pořady

2017 The Comedy Get Down (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Shrink Wrap (S04E25)
Two Thirty (S04E24)
Eddie Money (S04E23)
další epizody (13)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Ovary Action (S04E12)
Depo Man (S04E11)
Oxy Moron (S04E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace