foto

Kang-hee Choi

  • nar. 5.5.1977 (42 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Geunyeoeui jeonseol
2013 Mina moonbanggoo
2010 Jjejjehan romaenseu
2009 Aeja
2007 Nae sarang
2006 Dalkom, salbeolhan yeonin
2001 Wani wa Junha
1998 Yeogogoedam

TV seriály

2018 Churieui yeowang sijeun 2 (TV seriál)
Neomu hannajeui yeonae (TV seriál)
2017 Churieui yeowang (TV seriál)
Hanyeoreumbameui chueok (TV seriál)
2015 Hateu too hateu (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
2009 Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
2007 Komapseumnida (TV seriál)
2005 Deollineun gaseum (TV seriál)
2004 Dan pat ppang (TV seriál)
2003 Sooleh nara (TV seriál)
2001 Shin hwa (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Medikeol senteo (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)
Hakgyo (TV seriál)
Kwangki (TV seriál)
1998 Haebaragi (TV seriál)
Jongyihak (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace