foto

Charlotte Lesche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Fjällbackamorden: Vänner för livet (TV film)
2011 Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
2007 En spricka i kristallen (TV film)
2006 Cuppen (TV film)

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2017 Hassel (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace