foto

Nardeep Khurmi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Clocking the T
Pagg
2016 Emeryville
2014 Doba ledová

TV seriály

2018 Orbital Redux (TV seriál)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Sixty-Five (S04E01)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
The Fob and I (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
My Crazy Ex (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2013 Snapped: Killer Couples (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Pagg
2017 Monogamish

Producentská filmografie

Filmy

2018 Pagg
2017 Monogamish

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Pagg
2017 Monogamish

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Pagg

Host

TV pořady

2013 Kvůli sexu na pohotovosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky