foto

Ji-wan Kim

  • nar. 11.2.1974 (46 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Beurabo mai raipeu
Ibeueui yoohok - geunyeomaneui tekeunik
Peonchi reidi
Sarangbang seonsuwa eomeoni
2006 Gumiho gajok
2005 Wangui namja
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob

TV seriály

2019 Taeyangeui gyejeol (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Eommaui jungwon (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
2010 Dangdolhan yeoja (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2005 걱정하지마 (TV seriál)
2004 Dan pat ppang (TV seriál)
Namjaga saranghal ttae (TV seriál)
Toji (TV seriál)
2003 Yojosuknyeo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky