foto

Sinan Tuzcu

  • nar. 10.7.1977 (42 let)
    Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Saruhan (TV film)
2013 Yarım Kalan Mucize
2010 Veda
2009 Orada
2008 Mevlana Aşkı Dansı
Pazar - Bir ticaret masali
2007 Mavi Gözlü Dev
2006 Kabuslar Evi: Seni Beklerken (TV film)
2003 İnşaat

TV seriály

2019 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (28)
2018 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (36)
2017 7YÜZ (TV seriál)
Büyük Günahlar (E01)
2016 Babam ve Ailesi (TV seriál)
2014 Tanıklar (TV seriál)
2013 Aşk Ekmek Hayaller (TV seriál)
Görüş Günü Kadınları (TV seriál)
2012 Babalar Ve Evlatlar (TV seriál)
2011 Mor Menekşeler (TV seriál)
2010 Aşk ve Ceza (TV seriál)
2009 Altın Kızlar (TV seriál)
Nefes (TV seriál)
2008 Adanalı (TV seriál)
Yol Arkadaşım (TV seriál)
Çemberin Dışında (TV seriál)
2007 Elveda Rumeli (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
2005 Ihlamurlar Altında (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Kehribar (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
2014 Emanet (TV seriál)
Urfalıyam Ezelden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky