foto

Bill Bennett

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Uninhabited
2002 Nugget
2001 Zkouška věrnosti
1999 Divoká země
1997 Líbej nebo zabij
1996 Uloupená srdce
1994 Spider & Rose
1989 Malpractice (TV film)
Mortgage (TV film)
1987 Backlash
Daně na úvěr
Jilted (TV film)
1985 Ulice umírání
1984 Shipwrecked (TV film)
1983 Cattle King (TV film)

TV seriály

2009 Bollywood Hero (TV seriál)

Dokumentární

1987 Banjo and the Bard, The (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Uninhabited
2002 Nugget
2001 Zkouška věrnosti
1999 Divoká země
1997 Líbej nebo zabij
1994 Spider & Rose
1989 Malpractice (TV film)
Mortgage (TV film)
1987 Backlash
Daně na úvěr
Jilted (TV film)
1985 Ulice umírání
1984 Shipwrecked (TV film)
1983 Cattle King (TV film)

Dokumentární

1987 Banjo and the Bard, The (TV film)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Jumbo Wild
2007 In the Cannes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky