foto

Jacek Łuczak

  • nar. 27.3.1960 (59 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Proceder
2017 Na układy nie ma rady
2013 Podejrzani zakochani
2011 Výmyk
2010 Cudowne lato

TV seriály

2018 Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Co tam, panie, na pasku? (S02E03)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Kogo kocham, kogo lubię... (S01E12)
Bez powrotu (S01E11)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Czas honoru (TV seriál)
Wujek z lasu (S06E12)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Uniknąć śmierci (S01E02)
Paradoks (TV seriál)
Animalia (E10)
Oaza spokoju (E09)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Zdrada (E06)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Gej (E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace