foto

Maria Pawłowska

  • nar. 8.2.1991 (28 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Letnie popołudnie
2017 Po prostu przyjaźń
Umění milování
2014 Karuzela

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Trudny wybór (S03E11)
2017 Lekarze na start (TV seriál)
2016 Pakt (TV seriál)
Upadek (S02E01)
Strażacy (TV seriál)
Stan gotowości (S02E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 7 (S05E07)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercze lato (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace