foto

Frédéric Krivine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Dans l'ombre du maître (TV film)
2003 Faux, La (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
Une deuxième chance (TV film)
1999 Jamais sans toi (TV film)
1996 J'ai rendez-vous avec vous (TV film)
1995 L'amour tagué (TV film)

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Krutá pravda (S07E12)
Předehra (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (12)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Svoboda (S06E12)
Zatýkání (S06E11)
Zákon touhy (S06E10)
další epizody (9)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Alsace a Lorraine (S05E10)
další epizody (8)
2012 Duo (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Od Anny (S04E10)
další epizody (12)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Zrádce (S03E11)
Z lásky (S03E10)
další epizody (12)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Rána z milosti (S02E06)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
další epizody (11)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Víkend (S04E02)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Une deuxième chance (TV film)
1996 Enfants du mensonge, Les (TV film)

TV seriály

1997 P.J. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 L'amour tagué (TV film)

TV seriály

1995 Anne Le Guen (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Oiseau de malheur - kniha

TV seriály

1988 Haute tension (TV seriál) - kniha

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Krutá pravda (S07E12)
Předehra (S07E11)
28-10-0-1 (S07E10)
další epizody (12)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Svoboda (S06E12)
Zatýkání (S06E11)
Zákon touhy (S06E10)
další epizody (6)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Alsace a Lorraine (S05E10)
Rodný list (S05E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace