foto

Pamela Cundell

  • nar. 15.1.1920
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.2.2015 (95 let)
    Ipswich, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 A Fantastic Fear of Everything
Run for Your Wife
2003 Blackball
Paradise Grove
1997 Den co den
1983 Hříšnice
1981 Memoirs of a Survivor
1974 To nejlepší z Bennyho Hilla
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1967 Half a Sixpence

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1995 Choir, The (TV seriál)
Crown Prosecutor (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 No Place Like Home (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
The XYY Man (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 No Strings (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Clochemerle (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Pardon My Genie (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)
2000 Don't Panic! The Dad's Army Story (TV film)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky