foto

Anna Mucha

  • nar. 26.4.1980 (40 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2015 Wkręceni 2
2011 Och, Karol 2
2000 Chlapi nepláčou
1996 Panna Nikt
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Szach i mat (S06E06)
Joker (S06E05)
2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (8)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Randka (E06)
Uwikłani (TV seriál)
Iza – w obronie własnej (E04)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (5)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2009 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky