foto

Rebecca Frith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Corroboree
2004 Human Touch
Man's Gotta Do, A
Through My Eyes (TV film)
2002 Družiččino tajemství (TV film)
2001 Ruská panenka
2000 Wreck, a Tangle, A
1999 Já, jenom já
Strange Planet
1998 Fetch
1996 Love Serenade

TV seriály

2011 SLiDE (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2002 MDA (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky