foto

Kazue Komija

  • nar. 12.7.1952 (67 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Strike the Blood II
2012 Guskō Budori no denki
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2005 Sókjú no Fafner: Right of Left (TV film)
1998 Seišódžo kantai Virgin Fleet
Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1992 Candy Candy
Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi
1991 Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
1989 Mandalaja no Rjóta: Kukidani onsen enšó sódótan
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Hiatari rjókó!: Kasumi jume no naka ni kimi ga ita
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
1987 Dirty Pair
The Samurai
1986 Arion
Džúippiki no neko to ahódori
1985 Dream Hunter Rem
Love Position, Legend of the Halley
Urusei jacura
1982 Široi kiba: White Fang monogatari (TV film)
1979 Ašinaga odži-san (TV film)
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači

TV seriály

2014 Psycho-Pass 2 (TV seriál)
2010 Otome jókai Zakuro (TV seriál)
2007 Yes! Precure 5 (TV seriál)
2006 Niši no joki madžo: Astraea Testament (TV seriál)
Sumomo mo Momo mo: Čidžó saikjó no jome (TV seriál)
2005 Gallery Fake (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
2002 Forza! Hidemaru (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
2001 Vandread: The Second Stage (TV seriál)
1998 Super Doll Licca-chan (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
Idžiwaru bá-san (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Musekinin kančó Tylor (TV seriál)
1992 Fantasy Adventure: Nagagucu o haita neko no bóken (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1990 Pygmalio (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1988 Hai! Akko desu (TV seriál)
Ikinari Dagon (TV seriál)
1987 Hiatari rjókó! (TV seriál)
Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
Oh! Family (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
Touch (TV seriál)
1984 Gu-Gu Ganmo (TV seriál)
1983 Meme iroiro jume no tabi (TV seriál)
1982 Nindžaman Ippei (TV seriál)
Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)
1980 Tondemo senši Muteking (TV seriál)
1979 Kinpacu no Jeanie (TV seriál)
Koguma no Miša (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Šin Ace o nerae! (TV seriál)
1977 Ašita e Attack! (TV seriál)
Hjóga senši Gaislugger (TV seriál)
Ippacu Kanta-kun (TV seriál)
Wakakusa no Charlotte (TV seriál)
1976 Blocker gundan IV Machine Blaster (TV seriál)
UFO senši dai Apolon (TV seriál)
UFO senši dai Apolon 2 (TV seriál)
1975 Júša Raideen (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
1972 Ai no senši Rainbowman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace