foto

Katarzyna Nowak

  • nar. 10.11.1979 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad Boy
2017 Botoks
2005 Nie ma takiego numeru

TV seriály

2020 Osiecka (TV seriál)
Erzac, nie życie (E09)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 13 (S01E13)
Episode 4 (S01E04)
Ślad (TV seriál)
Episode 56 (S02E56)
2018 Botoks (TV seriál)
Pokuta (E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Vistula Beach (S20E01)
2017 Mecenas Lena Barska (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2016 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
2015 Na sygnale (TV seriál)
Duma i uprzedzenie (S03E25)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelnie dobry plan (S01E07)
Pozdrowienia z Łodzi (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przytułek (S07E12)
2010 Nowa (TV seriál)
Przysługa (E09)
Przeznaczenie (TV seriál)
Piękno wieczne (E11)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Film (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky