foto

Traute Sense

  • nar. 2.12.1920
    Goldenstein (Branná), Československo
  • zem. 30.3.1997 (76 let)
    Potsdam, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Albert Einstein
1988 Drei reizende Schwestern: Willkommen im Rampenlicht (TV film)
Kai aus der Kiste
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1984 Erscheinen Pflicht
1983 Alleinstehend (TV film)
Jarní symfonie
1982 Ende eines Mäzens, Das
Maxe Baumann: Max bleibt am Ball (TV film)
Znepokojení
1981 Maxe Baumann: Maxe in Blau (TV film)
1980 Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
1979 Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
1978 Auf Station 23 (TV film)
Fernsehpitaval - Mordsache Dora Lemke (TV film)
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
Polizeiruf 110 - In Maske und Kostüm (TV film)
Přes sedm mostů musíš jít (TV film)
1977 Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
1976 Abschied von Gabriele (TV film)
Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
Maxe Baumann: Ferien ohne Ende (TV film)
Nelken in Aspik
1975 Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
1974 Die erste Nacht (TV film)
Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Liebeserklärung an G.T.
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Effi Briest (TV film)
1969 Krupp und Krause (TV film)
Zwei blaue Augen (TV film)
1967 Die Fahne von Kriwoj Rog
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Lord am Alexanderplatz, Ein
Šel sám (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Mir san mir (TV film)
1964 Der Narr (TV film)
1963 Der Mann des Tages (TV film)
Mykoin PH 510
1962 Das Stacheltier - Strafsache Egbert Nachbar
Die schwarze Galeere
Totentanz (TV film)
1961 Das Stacheltier - Alte Platte
Das Stacheltier - Dem Leben verloren!
Modell Berta (TV film)
1959 Než udeří blesk
1957 Schlösser und Katen
Vinen či nevinen

TV seriály

1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Anatomie eines Unfalls (E20)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Langer Samstag (TV pořad)
1991 The Best of Big Helga (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky