foto

Heidrun Welskop

  • nar. 11.8.1953 (65 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tod des Models (TV film)
1998 Lüge zuviel, Eine (TV film)
1997 Das Geheimnis der Kormoraninsel
Das Vorsprechen (studentský film)
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
Willkommen im Paradies
1988 Das Mädchen Leo (TV film)
1987 Der Schulweg (TV film)
Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Paule (TV film)
Die Weihnachtsklempner (TV film)
Michael Unger (TV film)
1985 Weiße Wolke Carolin
Wie man kein König wird (TV film)
1984 Überfahrt (TV film)
1983 Der Fall Marion Neuhaus (TV film)
Der Mann aus der Siedlung (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Nur ein Schluck (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Kasse, bitte (TV film)
Dvě lékařky (TV film)
Wenn die Elisabeth (TV film)
Zvěd
1982 Dlouhá cesta do školy
Ein Bild von einem Mann (TV film)
1981 Das Mädchen vom Eisberg (TV film)
Die kluge Finette (TV film)
1980 Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
1978 Achillesferse
1976 Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)

TV seriály

1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace