foto

Akihiko Hirata

  • nar. 16.12.1927
    Soul, Korea
  • zem. 25.7.1984 (56 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Velká válka planet
1975 Mechagodzilla no gjakušú
1971 Kigeki: Kinó no teki wa kjó mo teki
1970 Crazy no nagurikomi šimizu minato
1969 Crazy no daibakuhacu
Dai Nippon suri šúdan
Ido zero daisakusen
Mito kómon manjúki
1967 Kaidžútó no kessen: Godzilla no musuko
Kokusai himicu keisacu: Zettai zecumei
Sasaki Kodžiró
1966 Crazy no musekinin Šimizu Minato
Dotó ičiman kairi
Godzilla, Ebira, Mosura: Nankai no daikettó
1965 Ankokugai zenmecu sakusen
Baka to hasami
Honkon no široi bara
1964 Garakuta
Musekinin júkjóden
San daikaidžú: Čikjú saidai no kessen
Šikonmadó: Ótacumaki
1963 Norainu sakusen
Čintao jósai bakugeki meirei
1962 Ankokugai no kiba
1961 Ankokugai no dankon
Dangai no kettó
Kurenai no umi
Kuroi ganšú: Kanrjú
Mosura
Nasake mujó no wana
1960 'Minagoroši no uta' jori kendžú jo saraba!
Ankokugai no taikecu
Daisan hatoba no kettó
Densó ningen
Hidžó mači
Otoko tai otoko
1959 Ankokugai no kaojaku
Daigaku no oné-čan
Sengoku guntó den
1958 Bidžo to ekitai ningen
Daikaidžú Varan
Hana no bodžó
Hitokui ama
1957 'Genroku čúšingura Óiši saigo no ičiniči' jori Koto no Cume
Araši no naka no otoko
Nemuri Kjóširó burai hikae: Dainiwa – Engecu sappó
Njotai hakanašiku
Saigo no dassó
Waga mune ni nidži wa kiezu
Wakare no čacumiuta
Wakare no čacumiuta: Onésan to jonda hito
Zokuzoku Óban: Dotóhen
1956 Kjófu no tóbó
1955 Kaettekita wakadan'na
Nacume Sóseki no Sanširó
Tabidži
1954 Godzilla
Rakugo series: Daiičiwa – Rakugo nagaja wa hanazakari
1953 Hana no naka no musumetači

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace