foto

John Scott Shepherd

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Breed (TV film)
2009 See Kate Run (TV film)
2002 Život nebo něco takového
2001 K. O.

TV seriály

2020 Ty, já a ona (TV seriál)
Když se věci zvrtnou (S05E03)
Kouzelný čaj doktora Blažeje (S05E02)
2019 Ty, já a ona (TV seriál)
Kým jsme… a kým ne (S04E10)
Santa Claus přijíždí na lochnesce do Atlantidy (S04E05)
Naprostá pitomost a já fakt nepláču (S04E04)
další epizody (5)
2018 Ty, já a ona (TV seriál)
Každý svého štěstí strůjcem (S03E10)
Kráva, další kráva a depresivní loutka (S03E09)
Drž si vaječníky (S03E07)
další epizody (8)
2017 Ty, já a ona (TV seriál)
Kam se poděla naše láska, baby? (S02E10)
Podivní malí milí pudlíci (S02E08)
Co s váma do pr... je, Trakarští? (S02E06)
další epizody (7)
2016 Ty, já a ona (TV seriál)
Neskutečná romantika (S01E10)
Vztah mezi více lidmi (S01E08)
Ráno poté (S01E07)
další epizody (9)
2013 Save Me (TV seriál)
The Book of Beth (E01)
2004 Days, The (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Ty, já a ona (TV seriál)
Doma jsi tam, kde tě mají rádi (S05E10)
Řekni něco, prosím tě (S05E09)
Ach jo, mami! (S05E08)
další epizody (10)
2019 Ty, já a ona (TV seriál)
Kým jsme… a kým ne (S04E10)
Jsem Pepek a ty můj špenát (S04E09)
Bláznivá kaše (S04E08)
další epizody (10)
2018 Ty, já a ona (TV seriál)
Každý svého štěstí strůjcem (S03E10)
Kráva, další kráva a depresivní loutka (S03E09)
Zrádná vůně nostalgie (S03E08)
další epizody (10)
2017 Ty, já a ona (TV seriál)
Kam se poděla naše láska, baby? (S02E10)
Vodka a nadějné vyhlídky (S02E09)
Podivní malí milí pudlíci (S02E08)
další epizody (10)
2016 Ty, já a ona (TV seriál)
Neskutečná romantika (S01E10)
Můj domov je v Coloradu (S01E09)
Vztah mezi více lidmi (S01E08)
další epizody (10)
2013 Save Me (TV seriál)
Holier Than Thou (E07)
Heavenly Hostess (E06)
Whatever the Weather (E05)
další epizody (7)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Days, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky